IT-consultingspecialist Cranium vestigt zich in de Benelux 

De specialist in gegevensbescherming breidt zijn lokale aanwezigheid verder uit met de opening van een vierde kantoor in Luxemburg.

post-image-3
Cranium, een bedrijf dat gespecialiseerd is in gegevensbeveiliging en -beheer, opent een nieuw kantoor in Luxemburg. 
Na het hoofdkantoor in België en kantoren in Nederland en de Verenigde Staten, is dit de vierde locatie voor het adviesbureau. 
Daarmee is het bedrijf de grootste speler in de Benelux op het gebied van gegevensbescherming. 

Het bedrijf richt zich op verschillende doelgroepen, waaronder financiële instellingen, de biowetenschappelijke en farmaceutische industrie, de gezondheidszorg, onderzoeks- en technologiebedrijven, maar ook de publieke sector, de detailhandel en de telecommunicatie. 
Cranium is sinds de oprichting in 2016 uitgegroeid tot een team van 69 juristen en gespecialiseerde IT-profielen Die laatsten werkten vanuit hun kantoren in België, Nederland en de VS al aan meer dan 1.000 projecten voor 596 internationale klanten. 

"De lokale verankering is erg belangrijk voor onze klanten. Bovendien past de werking van ons nieuwe kantoor perfect in de bedrijfscultuur van het Groothertogdom", aldus Tom Cooreman, die aan het hoofd zal staan van het Luxemburgse kantoor. 

www.cranium.eu
 
 
Show More
Back to top button
Close
Close