Bitdefender versterkt zijn partnerprogramma

De cyberbeveiligingsspecialist heeft besloten verbeteringen aan te brengen in zijn kanaalprogramma om betere inkomsten voor zakenpartners te garanderen.

post-image-3
Cyberbeveiligingsleverancier Bitdefender brengt grote verbeteringen aan in zijn distributieprogramma Partner Advantage Network. Het belangrijkste doel is de inkomstenmogelijkheden voor partners te vergroten. De programmaverbeteringen moeten partners in staat stellen hun klanten geavanceerde oplossingen en diensten te bieden voor het opsporen en voorkomen van cyberdreigingen en het reageren op incidenten. 

Volgens het bedrijf groeit de vraag naar deze oplossingen in 2020 twee keer zo snel als de markt voor endpointbeveiliging. 
 
"De beveiligingstechnologie van Bitdefender en de uitstekende ondersteuning zijn de kenmerken van ons strategisch partnerschap. Dit plaatst ons in de beste positie om onze klantenrelaties te onderhouden en uit te breiden," aldus Mathias Schick, Hoofd Solution & Practice Management Security bij Bechtle Logistik & Service.

In 2020 steeg het aantal actieve kanaalpartners van Bitdefender met 21%, terwijl de door het kanaal gegenereerde inkomsten elk jaar aanzienlijk toenemen. 

Voortbouwend op dit succes biedt het uitgebreide kanaalprogramma operationele, marketing- en verkoopondersteuning om de concurrentiepositie en omzetmogelijkheden van partners te verbeteren en maximale waarde voor klanten te creëren.
Het Partner Advantage-netwerk bestaat uit verschillende niveaus, waarbij de voordelen voor partners toenemen naarmate ze hun bedrijf met Bitdefender laten groeien. 
Het programma biedt partners ook gerichte ondersteuning op basis van hun specialisatie in beveiligingsproducten en/of -diensten.
 
Nieuwe inkomstenmogelijkheden 

Kanaalpartners kunnen lucratieve inkomstenstromen toevoegen aan hun bestaande aanbod van beveiligingsproducten en -diensten met de Bitdefender Endpoint Detection & Response-oplossingen, inclusief uitgebreide detectie en respons (XDR), cloudgebaseerde bescherming van werklasten en beheerde detectie en respons (MDR).

Partners profiteren ook van een verbeterde gebruikerservaring bij de toegang tot belangrijke verkoop- en marketingcontent en -tools. Een gecentraliseerd, intuïtief dashboard biedt een overzicht van hun status en toegang tot lead generation en sales enablement programma's.

Bovendien hebben kanaalpartners nu toegang tot een nieuw online trainingsplatform dat technische en verkooptutorials biedt, evenals intensieve verkooptraining voor alle Bitdefenderproducten en -services. 
Dit materiaal wordt voortdurend bijgewerkt en helpt partners meer zaken te doen en sterkere relaties met klanten op te bouwen.
 
Ga voor meer informatie over het Bitdefender Partner Advantage Network programma naar www.bitdefender.com/partnershttp://www.bitdefender.com/partners
 
 
 
Show More
Back to top button
Close
Close