LG wint 31 red dot design awards

Deskundigen uit de IT-industrie hebben opnieuw hun lof uitgesproken over het productontwerp van de Koreaanse elektronicafabrikant.

post-image-3
LG Electronics heeft opnieuw een indrukwekkende 31 product design awards gewonnen bij de laatste Red Dot Awards, een van de hoogste onderscheidingen van de designindustrie. 

Een van de belangrijkste prijzen was voor LG-toestellen in de categorie "Materialen en oppervlakken" voor hun gebruik van kleur, materiaal en afwerking. Aangeprezen als een gedurfde "reimagining" van conventionele toestellen, zijn LG's designer toestellen een mix van technologisch geavanceerde toestellen en high-end materialen die kunnen worden aangepast aan de individuele specificaties van de klant. 

Andere onderscheidingen zijn onder meer de erkenning van de LG WashTower, een verticale wasoplossing met één unit die meer vloerruimte vrijmaakt en tegelijk ultragrote ladingen verwerkt, voor zijn uitzonderlijke ontwerp. Naast apparaten werden een aantal IT-producten van LG, zoals de UltraGear gaming monitor en de LG gram, geprezen om hun geavanceerde, slanke ontwerpen die de kernwaarden van de producten illustreren.

De Red Dot Design Award is een van de drie meest prestigieuze professionele designwedstrijden ter wereld en het kenmerkende merkteken heeft zich internationaal gevestigd als een van de meest gewilde kwaliteitskeurmerken voor uitmuntend design. Dit jaar werden zo'n 7.800 producten ter beoordeling aan de jury voorgelegd.
 
 
 
Show More
Back to top button
Close
Close