De eerste "roll-up" TV arriveert in België

LG Electronics lanceert 's werelds eerste oprolbare televisie. De voorbestellingen voor de "televisie van de toekomst" zijn in België van start gegaan.

post-image-3
De elektronicagigant is begonnen met het op de markt brengen van 's werelds eerste oprolbare TV, de SIGNATURE OLED R, in verschillende landen waaronder België. 
Geïnteresseerden kunnen de tv vanaf deze week pre-orderen op de officiële website, waar ze ook kennis kunnen maken met de revolutionaire innovaties van deze unieke tv die in België voor €99.999 wordt verkocht. 

Deze volstrekt unieke technologie herdefinieert niet alleen de mogelijkheden van de TV, maar brengt ook een revolutie teweeg in de manier waarop de TV ruimte inneemt. Het 65-inch OLED-scherm is gemaakt van een glasplaat en beschikt over zelfverlichtende pixels en onafhankelijk dimmen om een adembenemend diepe en levendige beeldkwaliteit te leveren. 
Dus de TV kan verschijnen als je hem nodig hebt en verdwijnen als je hem niet nodig hebt. 
Elke roll-up TV wordt op bestelling gemaakt, en geassembleerd door de meest ervaren professionals in LG's fabriek in Zuid-Korea.

De LG SIGNATURE OLED R maakt gebruik van een OLED-paneel dat is gecertificeerd door Société Générale de Surveillance (SGS) in Zwitserland, omdat het minder vervuilende stoffen produceert, het gebruik van gevaarlijke stoffen vermindert en gemakkelijk te recyclen is. 

De TV maakt gebruik van 's werelds eerste Eyesafe-gecertificeerde TV-panelen, die voldoen aan de eisen voor de emissie van blauw licht van het Amerikaanse bedrijf Eyesafe en heeft ook een positief advies gekregen van TÜV Rheinland en Underwriters Laboratories

 
Show More
Back to top button
Close
Close