Erik de Geus benoemd tot Senior Regional Director Benelux bij VMware

Het IT-bedrijf heeft Erik de Geus benoemd tot Senior Regional Director Benelux met als missie het versterken van zakelijke relaties, het faciliteren van samenwerking tussen partners en het stimuleren van strategische waarde voor klanten in België, Nederland en Luxemburg.

post-image-3
Met meer dan 11 jaar ervaring bij VMware is Erik de Geus geen onbekende voor de medewerkers, partners en vele klanten van het bedrijf. 
Hij heeft verschillende functies bekleed bij VMware Benelux voordat hij de functie van Senior Regional Director aanvaardde. 

Zijn meest recente opdracht was als Director Enterprise Nederland, waar hij verantwoordelijk was voor het Enterprise Account Team. Voordat hij bij VMware aan de slag ging, bekleedde Erik de Geus verschillende managementfuncties bij IBM, waar hij zijn carrière begon.

"Zijn ervaring en diepgaande kennis van de Benelux-regio zullen onze rol als strategisch adviseur voor onze klanten verder ontwikkelen en potentieel blijven genereren voor onze partners," aldus Duncan Greenwood, VP Noord-Europa bij VMware.
 
 
Show More
Back to top button
Close
Close