Panasonic benoemt Jarltech tot distributeur van robuuste handhelds in Europa

Panasonic heeft Jarltech aangesteld als nieuwe distributeur voor zijn robuuste handheld computers voor het Europese vasteland.

post-image-3
Jarltech, een van de grootste Europese gespecialiseerde distributeurs van robuuste mobiele computers, zal Panasonic's Android Toughbook handheld apparaten leveren aan resellers en system integrators in meer dan 30 landen in Europa, waaronder de Benelux.
 
"Panasonic heeft een ongeëvenaarde reputatie als het gaat om het leveren van de meest ergonomisch ontworpen en veerkrachtige mobiele computing-apparaten," zegt Axel Schmidt, Sales Director, bij Jarltech. "De waardevolle toevoeging van haar groeiende reeks Android robuuste handhelds aan ons portfolio zal onze resellers en system integrators in staat stellen om hun klanten op hun beurt het meest complete aanbod aan robuuste oplossingen aan te bieden."
 
Panasonic rugged handhelds combineert productiviteitsverbetering met een elegant, licht en ergonomisch ontwerp. De apparatuur is gebouwd om de meest extreme werkuitdagingen te weerstaan. De robuuste handhelds maken de behoefte aan meerdere apparaten op de werkplek overbodig door het integreren van de mogelijkheden van een handheld tablet, smartphone en barcodelezer in een apparaat. De apparaten zijn de ideale apparatuur voor mobiele werknemers in de logistiek, productie, detailhandel en noodhulpdiensten.
 
Show More
Back to top button
Close
Close