Elektronicamerk TCL betreedt de Benelux-markt

De fabrikant van consumentenelektronica, bekend om zijn beeldschermen, betreedt officieel de Benelux-markt en lanceert twee smartphones in België.

post-image-3
TCL Electronics, dat in de Top 3 van beeldschermfabrikanten staat, komt naar België met de lancering van twee smartphones: de TCL20 5G en de TCL20 SE. 

Beide toestellen hebben een slank design, milieuvriendelijke productie en aantrekkelijke functies, waaronder schermen op basis van TCL's NXTVISION-technologie en ultramoderne camera's. 

"TCL zet zijn eerste officiële stappen op de Benelux-markt. Wij zijn trots op deze aankondiging en kijken ernaar uit te zien hoe de producten van TCL in de Benelux worden ontvangen. ", aldus Sven van Lieshout, Regional Sales Director Benelux & Nordics bij TCL.

De TCL20 5G-smartphone is het eerste toestel dat is uitgerust met de Qualcomm Snapdragon 690 5G-chipset en heeft een 6,67-inch Full HD+-scherm dat in alle omgevingen een getrouwe kleurweergave biedt.
Bovendien zijn de 3 camera's (48-megapixelsensoren) gebaseerd op groothoek- en macrolenzen en ondersteunen ze 4K-video en Gyro EIS (GIS).

Het toestel is uitgerust met een batterijcapaciteit van 4.500 mAh, 6 GB RAM en tot 256 GB ROM, wat een ongeëvenaarde specificatie is in deze prijsklasse van 299 euro. 
Dit maakt het de meest betaalbare 5G-telefoon tot nu toe.

De TCL20 5G en TCL20 SE zullen vanaf 29 maart 2021 beschikbaar zijn voor pre-order. 
De toestellen zullen vanaf 26 april verkrijgbaar zijn op Bol.com en Belsimpel. 

De TCL20 5G heeft een richtprijs van 299 euro; de TCL20 SE 149 euro.
 
Show More
Back to top button
Close
Close