Filip Michiels zal de operaties leiden bij Computerland

De Belgische IT-dienstverlener die deel uitmaakt van de NRB-groep, heeft Filip Michiels benoemd tot Chief Operating Officer. Zijn opdracht: de nieuwe positie van leverancier van de IT-diensten van het bedrijf verder ontwikkelen, en zijn 25 jaar ervaring die hij bij eindklanten opdeed, zal hem daarbij helpen.

post-image-3

Filip Michiels kwam begin februari bij het team van Computerland. Hij komt van TUI, waar hij 7 jaar lang CIO (Chief Information Officer) was. Daarvoor werkte hij bij Gateway, Lanxess, HDP-Arista en Estée Lauder.

In 2019 werd Filips Michiels door Data News uitgeroepen tot "CIO  of the Year".

Voor Filip Michiels is deze nieuwe functie als IT-dienstverlener bij Computerland "een kans om zijn 25 jaar ervaring bij eindklanten in te zetteb. Daarnaast kan hij zijn ondernemersgeest en zijn ervaring bij grote nationale en internationale bedrijven ten dienste stellen voor de groei van Computerland binnen de NRB-groep".

De kantoren van Computerland zijn gevestigd in Alleur (Luik), in Gosselies (Charleroi) en in het Groothertogdom Luxemburg. Het bedrijf heeft een omzet van 31 miljoen euro en stelt 250 mensen te werk.

Sinds mei 2020 maakt Computerland deel uit van de NRB-groep, een van de zwaargewichten van de ICT-sector in België met meer dan 3.200 medewerkers en een verwachte omzet van 500 miljoen euro voor 2021.

Show More
Back to top button
Close
Close