De Cloud Bundles centraal in het Channel ecosysteem van Nutanix

De specialist in multi-cloud computing verlengt zijn Cloud Bundles Channel-programma voor het professionele segment. Een ecosysteem dat middelgrote bedrijven toegang biedt tot de cloud-oplossingen en de HCI (hyper-converged infrastructure) software van Nutanix.

post-image-3

Het bedrijf Nutanix, specialist in multi-cloud of privaat-hybride computing, heeft beslist om zijn Cloud Bundles Channel programma te verlengen voor het professionele segment. De klanten van middelgrote bedrijf kunnen hierdoor hun datacentra en IT-omgevingen moderniseren aan zeer aantrekkelijke prijzen en hun digitale transitie stimuleren.

Tegelijkertijd kunnen de verdelers van de Nutanix-oplossingen profiteren van een nog grotere flexibiliteit om hun producten, beter gekend onder de naam "Nutanix Cloud Bundles",  via dit kanaal voor te stellen.

Het programma "Nutanix Cloud Bundles" dat verleden jaar voor het eerst aangeboden werd, moet de klanten helpen om het beheer van hun infrastructuren te vereenvoudigen, de continuïteit van hun operaties te verzekeren, de steeds toenemende gegevensvolumes te verwerken en de problemen op te lossen die dit met zich meebrengt.

"De snelle digitalisering van de processen is een van de belangrijkste strategieën die aangewend worden door professionele klanten om op te kunnen tegen de economische gevolgen van de pandemie. Maar de digitalisering vereist niet alleen dat men zich van de juiste technologieën voorziet, maar vooral dat men economische efficiëntie voor ogen houdt", onderstreept Dirk Somerling, Channel Sales Manager bij Nutanix.

Afhankelijk van het gekozen dienstenaanbod, kunnen de klanten zich abonneren op de Nutanix-softare voor serverinfrastructuren die tussen 24 cores (1 enkele node of server) en 192 cores (6 nodes of servers) tellen. Deze forfaits voor middelgrote bedrijven zijn compatibel met alle Nutanix-gecertificeerde hardwareplatformen, en omvatten software-ondersteuning voor 3 tot 5 jaar.

Het bedrijf stipt echter aan dat de Cloud Bundles voorbehouden zijn voor nieuwe klanten. De huidige partners van Nutanix genieten van hetzelfde niveau van marketingondersteuning die zij zouden krijgen als zij zich tot de zakelijke markt zouden richten.

Nieuwe partners die geïnteresseerd zijn in de professionele forfaits van Nutanix moeten zich eerst registreren voor het Nutanix Partner Program.

Show More
Back to top button
Close
Close