De winnaars van de SAP Partner Awards BeLux 2020

Naar jaarlijkse gewoonte heeft het bedrijf SAP de samenwerking met zijn partners bekroond met de uitreiking van de SAP Partners Awards. Prijzen die virtueel uitgereikt werden aan wie  in het voorbij jaar uitzonderlijke prestaties geleverd heeft. Dit is de lijst met laureaten.

post-image-3

"De samenwerking met het SAP-partnernetwerk is cruciaal", zo verklaart Stijn De Beuckelaer, Managing Director van SAP België en Luxemburg.

"De Belgische en Luxemburgse bedrijven zetten volledig in op de digitale transformatie en zij steunenop onze partners om hun bedrijfsprocessen te optimaliseren dankzij de SAP-oplossingen. Zelfs in deze moeilijke tijden kon iedereen rekenen op het ecosysteem van SAP en wij willen hen daarvoor bedanken".

In totaal werden 6 prijzen toegekend aan SAP-partners. Dit is de lijst met laureaten:

SAP System Integrator BeLux 2020 – Deloitte
SAP VAR (Value Added Reseller) Partner Luxembourg 2020 – Ordina
SAP Cloud Overperformance Partner 2020 – Elision
SAP Net New Name Partner 2020 – delaware
SAP Business One Reseller 2020 – Vigor
SAP VAR (Value Added Reseller) Partner Belgium 2020 - delaware

"Met de uitreiking van de SAP Partner Awards willen wij het belang onderstrepen dat wij hechten aan een goede samenwerking met onze partners en de resultaten die zij behalen bij de bedrijven. Door samen te werken kunnen wij de bedrijven op de Belgische en Luxemburgse markt  nog beter dienen", aldus Tom Aerden, verantwoordelijke SAP Channel België en Luxemburg.

Show More
Back to top button
Close
Close