Iets nieuw voor de contactloze betaalterminals

Betaalprovider CCV lanceert een nieuwe Android-terminal als reactie op de huidige behoeften van de bedrijven en de nieuwe gewoonten van de gebruikers. Een terminal die de gebruikers een hele waaier diensten moet bieden.

post-image-3

Het begin van een nieuw tijdperk voor de betaalterminals van leverancier CCV. De nieuwe terminal heeft een ontwerp dat lijkt op dat van een smartphone, met een groot aanraakscherm en een wifi- en 4G-verbinding. CCV wil zo beter beantwoorden aan de behoefte aan flexibiliteit bij de handelaars die ontstaan is als gevolg van de gezondheidscrisis, en de stijging van "click&collect", leveringen aan huis en contactloze betalingen.

Het nieuwe toestel kan alle huidige betaalmethodes uitvoeren: (contactloos) betalen met een smartphone, een smartwatch, een QR-ode, een gewone bankkaart of een kredietkaart. Om ecologische redenen is het afdrukken van een ticket echter niet meer voorzien. Het betaalbewijs zal per e-mail verzonden moeten worden naar de gebruiker.

Nog een nieuwigheid: CCV Compact biedt een real time en gratis overzicht van alle betalingen via het klantenportaal MyCCV, buiten het overzicht van de basistransacties op de terminal zelf.

Niet alleen het formaat is veranderd, het toestel is nu ook gebaseerd op het Android-besturingssysteem, wat een wereld aan mogelijkheden opent voor de gebruikers.

"De Android-terminals kunnen Android-apps uitvoeren, waardoor CCV binnenkort hardware kan aanbieden waarop nieuwe, bijkomende functies uitgevoerd kunnen worden zoals een beheersysteem voor het personeel, voorraadbeheer, getrouwheidsfuncties, planning, enz.", aldus het bedrijf. Er is waarlijk een nieuw tijdperk aangebroken voor mobiel betalen.

www.ccv.eu/ch-fr/

 
Show More
Back to top button
Close
Close