Joris Schoonis aan het hoofd van Google Cloud Benelux

Google Cloud heeft Joris Schoonis benoemd tot Directeur Benelux om de volgende groeifase te leiden van de gigant in datahosting in de cloud.

post-image-3

Google Cloud meldt de benoeming van Joris Schoonis tot Directeur voor de Benelux, met als taak de ontwikkeling te leiden van de commerciële activiteiten van het bedrijf in de hele Benelux.

Hij zal de speerpunt voor de bedrijfsstrategie in de regio, namelijk de uitbouw van de relaties met belangrijke klanten en partners zoals ASML, Randstad en Unilever, verderzetten.

Vooraleer hij bij Google Cloud kwam was de nieuwe directeur van het bedrijf vicepresident bij MessageBird. Tijdens zijn 20 jaar ervaring in de ontwikkeling van commerciële teams heeft hij ook verschillende directiefuncties uitgeoefend bij Oracle en salesforce.

Dankzij zijn diverse ervaringen zal hij zich kunnen focussen op de uitbreiding van het ecosysteem van de plaatselijk partners en op de begeleiding van de klanten bij hun digitale transformatie.

De benoeming van Joris volgt op nieuwe recente aanwervingen en kadert in de strategie van het bedrijf om de commerciële teams in de EMEA-regio te versterken, en zo het klantenportfolio uit te breiden.

Show More
Back to top button
Close
Close