Teams videoconferentie wordt geïntegreerd in de SAP-oplossingen

De bedrijven SAP en Microsoft hebben beslist om hun partnerschap uit te breiden door Microsoft Teams te integreren in de SAP-oplossingen. Een technologische  oplossing die kadert in de strategische urgentie van de digitale transformatie van de arbeidswereld.

post-image-3

De twee IT-bedrijven hebben aangekondigd dat zij Microsoft Teams willen integreren in de software van SAP. Zij hebben ook de uitbreiding van het bestaande strategisch partnerschap geformaliseerd om de adoptie van SAP S /4HANA op Microsoft Azure te versnellen.

"De nieuwe manieren van werken en van interactie veranderen onze manier van functioneren volledig", zo verklaarde Christian Klein, CEO van SAP.

Door Microsoft Teams op te nemen in zijn waaier oplossingen, richt SAP zijn partnerschap met Microsoft op het succes van de klant. In het voorbije jaar is er inderdaad veel veranderd, gezien de veralgemening van telewerken.

Om deze belangrijke veranderingen mogelijk te maken, willen de twee IT-bedrijven nieuwe integraties uitrollen tussen Microsoft Teams en de SAP-oplossingen, zoals SAP S/4HANA, SuccessFactors en Sap Customer Experience.

"Het partnerschap kadert in de urgentie van de digitale transformatie, die een impact heeft op alle bedrijven", zo verklaarde Satya Nadella, CEO van Microsoft.

Show More
Back to top button
Close
Close