Dell Technologies: de Partner Awards zijn gekend!

De computergigant heeft zijn befaamde "Dell Technologies Partner Awards" toegekend tijdens een virtuele Partner Executive Meeting. Prijzen die partners in België en het Groothertogdom Luxemburg belonen die in 2020 het beste van zichzelf gegeven hebben. Dit zijn de 10 laureaten.

post-image-3

Gezien de bijzondere omstandigheden heeft Dell Technologies BeLux zijn partners tijdens een virtueel evenement willen belonen. "Het voorbije jaar was zeer bijzonder. De pandemie had als effect dat wij onze manier van werken en onze relaties met de klant fundamenteel moesten herzien", aldus het bedrijf.

"Al onze partners hebben zich ingespannen om zo snel mogelijk het telewerken bij hun klanten in gang te zetten en de digitale transformatie die daarmee gepaard gaat", aldus Koen Segers, directeur partnernetwerk BeLux bij Dell Technologies.

De verschillende projecten en activiteiten van de partners werden geëvalueerd op basis van meerdere criteria, zoals groeipercentage, omzet, partnerschap, diensten, innovatie en proactiviteit.

Uiteindelijk werden 10 laureaten geselecteerd in de volgende categorieën (telkens gekozen uit vier genomineerden per categorie):

Distributor Partner of the Year – Copaco
CSP Partner of the Year - EASI
Clients Solutions Partner of the Year – Inetum - Realdolmen
Growth Partner of the Year – Centralpoint
New Business Partner of the Year - Proximus SpearIT
Datacenter Partner of the Year - NTT
SMB Partner of the Year – EuroSys
Dell Technologies Partner of the Year – Bechtle Direct et Bechtle Brussels
Rising Star Partner of the Year – ePact
Innovation Partner of the Year - NTT

Volgens Arnaud Bacros, algemeen directeur BeLux bij Dell Technologies, "waren de bedrijven, alle sectoren dooreen genomen, zich bewust van het belang van een performante IT-infrastructuur, van de versnelling van de digitale transformatie en de noodzaak om de nodige tools ter beschikking te stellen om telewerken te faciliteren. Onze partners hebben in het voorbije jaar daar heel hard aan bijgedragen".

Dat is waarom het bedrijf vanaf februari zijn "Data Center" activiteiten verder wil uitbreiden via zijn indirect kanaal. De "Data Center" activiteiten voor nieuwe klanten in het KMO-segment zullen met andere woorden via de Dell-partners verlopen.

Show More
Back to top button
Close
Close