Hoe LG zijn marktpositie versterkt met de `ultieme tv` technologie

LG Electronics wil nieuwe standaarden bepalen voor de televisie-industrie met een nieuwe reeks premium tv`s gebaseerd op OLED, QNED Mini Led en NanoCell-technologieën. Echt indrukwekkende producten ...

post-image-3

In een sterk groeiende markt wil gigant LG Electronics zich onderscheiden van de concurrentie met zijn nieuwe reeks premium tv`s op basis van OLED-, QNED Mini Led- en NanoCell-technologieën.

De vlaggenschipmodellen van de fabrikant werden aan de trend van vandaag aangepast en voorzien van nieuwe innovaties en functies, zoals een OLED-paneel, een nieuwe geavanceerde LCD-paneelstructuur, een combinatie van Quantum Nanocell-kleurtechnologieën en Mini Led-achtergrondverlichting. Om zo te zorgen voor een getrouwere weergave van de kleuren en een hoger contrast.

Daarnaast zijn de tv`s van het gamma 2021 voorzien van de laatste nieuwe processor met AI aan boord, een herwerkt webOS en een nieuwe look. Hiervoor heeft het model 48C1 van de nieuwe reeks al een "Best of Innovation Award CES 2021" ontvangen, en de nieuwe reeks telt ook verschillende laureaten voor de Innovation Award prijzen.

Show More
Back to top button
Close
Close