Samsung stelt zijn visie op de technologie van de toekomst voor

De elektronicagigant heeft zijn visie op de toekomst voorgesteld tijdens de Consumer Electronics Show 2021. Een virtuele beurs waar de Koreaanse fabrikant zijn nieuwste innovaties voor een "Better Normal for All" kon voorstellen.

post-image-3

Samsung heeft van de virtuele persconferentie van de CES gebruikt gemaakt om tal van producten en oplossingen voor te stellen die dankzij AI ons dagelijks leven moeten vereenvoudigen, zoals zijn nieuw Micro LED 100 inch scherm en de JetBot 90 AI+.

Het bedrijf heeft ook sterk ingezet op een duurzame ontwikkeling, met bijvoorbeeld ecologische verpakkingen en afstandsbedieningen die op zonne-energie werken.

"In het voorbije jaar hebben wij vastgesteld hoe belangrijk het is om zich thuis goed te voelen", aldus Menno van de Berg, President van Samsung Benelux. "Met zijn vele innovaties kon Samsung hiervoor een bijdrage leveren, en wij zullen in 2021 op deze weg verdergaan. Onze nieuwe producten en oplossingen, die vaak geïnspireerd zijn op AI, willen het leven zo aangenaam mogelijk maken, op lange en korte termijn".

De visie van Samsung past uiteindelijk in de realiteit van vandaag: "vermits mannen en vrouwen nu meer tijd thuis doorgebracht hebben, is de technologie die we wilden uitgegroeid tot de technologie die we nodig hebben".

En dus zijn de Chromebooks en andere tablets essentiële tools geworden om thuis te leren. Slimme koelkasten hebben geholpen om vanop afstand boodschappen te doen en maaltijden te bereiden. De smartphones bleken onmisbaar. Men moest er maar aan denken.

Meer info over de producten die Samsung op CES 2021 aangekondigd heeft: http://news.samsung.com

 

Show More
Back to top button
Close
Close