HP stelt zijn op maat van telewerk gesneden oplossingen voor

De Covid-19-pandemie heeft ertoe geleid dat men massaal aan het telewerken ging. De computer wordt anders gebruikt,  zowel bij particulieren als telewerkers. Nieuwe machines zetten voortaan in op mobiliteit, creativiteit en streaming voorop. Drie activiteiten die erg populair zijn bij de gebruikers.

post-image-3

Door de pandemie is de tijd die op de computer doorgebracht wordt, gestegen met 7 uur per week, zo blijkt uit een onderzoek van HP. Deze tijd werd benut om meer creativiteit te ontwikkelen (fotografie, het schrijven van verhalen of artikels) of live streaming. Allemaal activiteiten die steeds populairder worden bij de gebruikers.

Om in te pikken op die nieuwe realiteit van de huidige hybride wereld focussen de fabrikanten nu hun inspanningen op de ontwikkeling van oplossingen die praktischer te gebruiken zijn bij roaming, met artificiële intelligentie en innovaties bij het design van vandaag.

Computergigant HP heeft gebruik gemaakt van de CES 2021-beurs die momenteel in virtuele modus gehouden wordt, om nieuwe toestellen en oplossingen voor te stellen, die hybride werkomgevingen en persoonlijke creatieve studio`s moeten aanvullen, nu die steeds vaker voorkomen.

Iets wat niet eenvoudig is om te realiseren, wanneer men weet dat amper 30% van de gebruikers over een aparte ruimte thuis beschikt. Terwijl 72% van de kaderleden in de toekomst een hybride manier van werken thuis en op kantoor zou willen, wat geperfectioneerde functies voor samenwerking en micro-mobiliteit vereist.

Wil u de resem nieuwigheden ontdekken die HP op CES 2021 voorgesteld heeft, ga dan naar http://www.hp.com/ces2021

Show More
Back to top button
Close
Close