Van Domburg Partners zal professionele audiovisuele oplossingen van LG verdelen

De Koreaanse gigant LG Business Solutions heeft een distributieovereenkomst gesloten met het bedrijf Van Domburg Partners (Midwich) voor de verkoop van zijn professionele audiovisuele oplossingen in de Benelux. Een overeenkomst die bedrijven klein en groot toegang moet geven tot professionele schermen van het LG-merk.

post-image-3

Dankzij dit partnerschap kan distributeur Van Domburg Partners zijn klanten audiovisuele producten van LG Information Display aanbieden, terwijl het ook de beschikbaarheid van professionele high-end oplossingen in de Benelux uitbreidt. Het gaat onder andere om digitale display, narrowcasting, videoconferenties, LED-schermen, schermen buitenhuis en schermen met hogere helderheid.

"Deze samenwerking met Midwich brengt twee koplopers van de audiovisuele markt samen" verklaart Michaël Van den Abbeele, Sales Director Belux bij LG Business Solutions. En hij vervolgt: "Door onze krachten te verenigen kunnen wij nog meer bedrijven in de Benelux en in Europa ondersteunen door hen betere schermen aan te bieden".

Show More
Back to top button
Close
Close