Nutanix bovenaan het Magic Quadrant van Gartner

Het IT-bedrijf werd zopas, voor het vierde jaar op rij, bekroond op het domein van `hyperconvergente` infrastructuursoftware.

post-image-3

Het bedrijf, dat gespecialiseerd is in de private cloud, hybride informatica en multicloud, werd bovenaan gerangschikt in het Magic Quadrant van Gartner omwille van zijn uitgebreide vaardigheden op het gebied van hyperconvergente infrastructuur `voor de on-premise  en publieke cloud implementatie`.

Het laatste "Magic Quadrant for Hyperconverged Infrastructure Software" (november 2020) van Gartner onderscheidt Nutanix ook voor de investeringen die het bedrijf realiseerde in de voorbije 12 maanden om zo het succes van zijn klanten bij hun digitale transformatie te verhogen.

"Wij hebben de laatste maanden vastgesteld dat onze huidige klanten in België en Luxemburg ons nog altijd vertrouwen schenken. Verschillende nieuwe bedrijven hebben ook voor Nutanix gekozen als technologische partner bij hun strategische route naar een geautomatiseerd hybride cloud-datacenter", aldus een tevreden Luc Costers, bij Nutanix verantwoordelijk voor België en Luxemburg.

Bedrijven kiezen voor Nutanix, aldus het bedrijf, "vanwege het volledig softwarematig en open karakter van de software stack, de unieke robuustheid en schaalbaarheid, de eenvoud bij de implementatie, het beheer en onderhoud, en zeker ook voor de unieke organisatie van de support die Nutanix levert". Een ondersteuning die 90+n NPS (Net Promotor Score) kan bereiken, wat als uniek op de markt beschouwd wordt.

Het feit dat de Nutanix-software voortaan ook via abonnement beschikbaar is, maakt de transitie naar een hybride model van datacenter ook eenvoudiger.

Show More
Back to top button
Close
Close