Arrow Electronics verdeler van Symantec-oplossingen

De verdeler van IT-oplossingen heeft een akkoord afgesloten met het bedrijf Broadcom voor de verkoop van de beveiligingsproducten van het bedrijf Symantec, eigendom van Broadcom, en dat in verschillende Europese regio`s waaronder de Benelux.

post-image-3

Het nieuwe akkoord omvat ondersteuning en verkoopstrategie van de brede waaier beveiligingsoplossingen van Symantec, als gevolg van de overname van Symantec door Broadcom eind 2019.

Volgens het contract zal Arrow rechtstreeks technische ondersteuning bieden aan de commerciële zakelijke klanten van Broadcom, en tevens het reseller channel ondersteunen door nieuwe opportuniteiten te creëren.

Arrow verbindt zich ook ertoe om de verlenging en vernieuwing van bestaande akkoorden aan te moedigen terwijl het ook activatie via het partnernetwerk toelaat.

"Dit commercieel akkoord verrijkt ons aanbod oplossingen die wij aan het reseller channel en de eindgebruikers aanbieden", aldus Alexis Brabant, Vice President Sales EMEA voor de IT-oplossingen van het bedrijf Arrow.

Herinneren wij eraan dat de samenwerking tussen de verdeler Arrow en Symantac al dateert van meer dan 20 jaar geleden, en verdergezet zal worden via belangrijke investeringen in de toekomstige distributiestrategie.

De oplossingen Symantec Endpoint Security en Symantec Email Security Service zijn, ter herinnering, in de EMEA enkel verkrijgbaar via ArrowSphere, het multi-level cloud computing-platform van Arrow.

Show More
Back to top button
Close
Close