Veeam biedt nieuwe beveiligde back-upmogelijkheden aan voor Amazon Web Services

Het IT-bedrijf kondigt een nieuwe, nog krachtigere back-up en restore-strategie aan dankzij een nieuwe ondersteuning voor AWS.

post-image-3

De kampioen in databack-up in de cloud meldt dat de 3e versie beschikbaar is van Veeam Backup voor AWS, een volledig geautomatiseerde backup & restore-oplossing, die native is voor Amazon Web Services. Deze oplossing werd ontworpen om bijkomende beveiligings- en beheersmogelijkheden te bieden voor Amazon Elastic Cloud Compute (Amazon EC2) en Amazon Relational Database Service (Amazon RDS).

Veeam Backup for AWS v3 werd ontworpen met het oog op betrouwbaarheid, kostenefficiëntie en veiligheid; het minimaliseert ook het risico op gegevensverlies in AWS.

Deze nieuwe oplossing en zijn functies zijn beschikbaar in twee opties, zodat organisaties de oplossing kunnen kiezen die het beste beantwoordt aan hun behoeften.

Veeam Backup for AWS v3 biedt hiermee AWS-native backup & restore aan voor Amazon RDS-databases, zodat gebruikers de Amazon RDS back-ups op een meer flexibele manier volledig kunnen automatiseren.

Het IT-bedrijf bewijst daarmee dat het snel kan inspelen op de dynamische behoeften van zijn klanten.

Show More
Back to top button
Close
Close