SAS Cargo breidt zijn partnerschap met Unisys verder uit

Het luchtvrachtbedrijf integreert het Cargo Portal platform van IT-bedrijf Unisys in zijn waaier digitale diensten voor expediteurs en verladers in meer dan 100 landen. Het is de bedoeling om zo zijn vrachtdiensten aan te bieden via een platform dat transparanter is en via alle kanalen totaal geïntegreerd is.

post-image-3

SAS Cargo en het IT-bedrijf Unisys hebben hun partnerschap uitgebreid om de luchtvrachtvervoerder in staat te stellen zijn vrachtdiensten aan te bieden via het Cargo Portal platform van Unisys, een portaal voor het reserveren van meerdere transportbedrijven dat in de sector veel gebruikt wordt. Het beheert meer dan een miljoen reservaties per jaar en biedt de vervoerders toegang tot meer dan 6.000 verladers en expediteurs uit de hele wereld.

Dankzij deze nieuwe overeenkomst is het voortaan mogelijk om de diensten van SAS Cargo te reserveren via het Cargo Portal van Unisys, en dit op een transparantere manier, via alle kanalen.

Cargo Portal vult de bestaande systemen van SAS Cargo aan, en zorgt ervoor dat SAS Cargo de stijgende online vraag naar zijn diensten kan beantwoorden, klanten kan bereiken in nieuwe markten en meer selfservice reservaties kan genereren.

"Het is onze bedoeling om de digitale transformatie van luchtvracht te stimuleren door de operaties te vereenvoudigen en een eersteklas klantervaring te bezorgen", aldus Leif Rasmussen, voorzitter en CEO van SAS Cargo

Show More
Back to top button
Close
Close