Wim Van de Velde nieuwe senior consultant bij TeRoCo

De Belgische start-up, gespecialiseerd in databots, meldt dat hij Wim Van de Velde gerekruteerd heeft, een doorwinterde expert op het gebied van automatisering en softwarerobots. Hij zal bij het jonge bedrijf de functie van senior consultant uitoefenen.

post-image-3

In het kader van zijn nieuwe functie zal Wim Van de Velde verantwoordelijk zijn voor de verdere uitrol van databots en zal hij toezien op de schaalbaarheid en kwaliteit van de projecten bij het in Herentals gevestigde bedrijf.

Als beveiligingsingenieur heeft hij aan projecten gewerkt voor Honeywell en voor het NAVO-hoofdkwartier in Brussel. Als IT-businessconsultant bij GCI hield Wim ook toezicht op de uitrol van de MEGA-modelleringstool bij organisaties als KBC, Colruyt, Euroclear, Eurocontrol, Bpost en grote financiële spelers. Het was ook in deze periode dat Wim dankzij een project voor Engie zijn expertise op het gebied van softwarerobots opdeed.

"We bevinden ons in een belangrijke fase van onze ontwikkeling; we werken aan kansen in verticale sectoren zoals logistiek, marketing en de verzekeringswereld. Ons portfolio omvat gerenommeerde klanten zoals EXC2XL en Toyota Europe, met wie we de basis gelegd hebben voor meer geavanceerde projecten", aldus Pascal Kemps, medeoprichter van TeRoCo.

Show More
Back to top button
Close
Close