Exact stelt zijn nieuwe cloud-gebaseerde ERP voor

De uitgever van zakelijke software lanceert zijn nieuwe ERP "Globe+", een oplossing die gebaseerd is op cloud computing en AI.

post-image-3

Exacte Software lanceert "Globe+" een nieuwe oplossing die berust op de ERP-oplossing die nu al in Exact Globe zit. Gebaseerd op een verbinding met smartphones, de cloud en AI-diensten opent de uitgever nieuwe technische mogelijkheden voor zijn ERP-software.

Bovendien zou de vereenvoudigde interface de gebruikers van de software in staat moeten stellen om de nieuwe oplossing te gebruiken zonder bijkomende opleiding te moeten volgen.

Volgens de uitgever hebben in de voorbije twee jaar meer dan 90 engineers aan de nieuwe beheersoftware gewerkt om er een gebruiksvriendelijkere oplossing van te maken, volledig vernieuwd op technologisch gebied.

Volgens Exact maken al een 13.000 bedrijven gebruik van de financiële software die bijzonder geschikt is voor ondernemers van middelgrote KMO-ondernemingen.

"Deze ERP-software zal de volgende jaren de basis vormen van onze waaier producten voor (internationale) KMO`s van middelgrote omvang", aldus een verheugde Paul Ramakers, CEO van Exact.

 

Show More
Back to top button
Close
Close