De groep Intracto neemt de specialist in Microsoft-technologieën `We are you` over.

Met de overname van het Nederlandse bedrijf `We are you` krijgt de groep Intracto een bedrijf in handen met 400 experts in Microsoft-technologieën zoals Sitecore en Umbraco. De groep wil zich ook naar andere Europese markten uitbreiden.

post-image-3

De groep Intracto zet zijn strategie om te groeien door overnames verder en legt de hand op de Nederlandse IT-dienstverlener `We are you` met zijn 400 experten. Een operatie waarmee het zijn waaier competenties over de Sitecore- en Umbraco-technologieën binnen de groep kan uitbreiden.

"Wij bouwen met Intracto een groep agentschappen uit waarin alle digitale specialiteiten en grote technologieën verenigd zijn, zoals PHP, .NET, Java en ander belangrijke front-end technologieën", aldus Jorg Verweij, CEO van het agentschap "We are you", dat enkele grote namen tot zijn klanten mag rekenen zoals Landal GreenParks, Eneco, Efteling en PostNL.

Met deze nieuwe overname kan de groep Intracto talenten in België en Nederland bijeenbrengen die gespecialiseerd zijn in strategie, technologie, creatie, content en marketing.

De groep wil echter op de goed ingeslagen weg verdergaan, want hij kondigt aan dat hij tegen de lente 2021 ook wil uitbreiden naar Duitsland en Denemarken.

Show More
Back to top button
Close
Close