Maxxton en Stardekk slaan de handen ineen

De twee bedrijven hebben beslist om hun krachten te verenigen om een belangrijke Europese speler te worden op het gebied van softwareoplossingen voor de hospitality-sector. De nieuwe groep zal de belangrijkste segmenten op het gebied van SaaS-oplossingen voor toerisme bestrijken.

post-image-3

De bedrijven Maxxton en Stardekk hebben beslist om één groot bedrijf te worden in de sector van software bestemd voor de toeristische markt.

Het bedrijf Maxxton, technologisch partner van grote bedrijven uit de vrijetijdssector (Roompot, EuroParcs, Sublu, Castle Hospitality Group), biedt een vastgoedmanagementsysteem aan dat alle dagelijkse commerciële operaties, het operationeel beheer en de reservaties voor zijn rekening kan nemen.

Stardekk van zijn kant levert boeking- en managementsystemen (Cubilis in cloud-modus) die gemaakt zijn voor kleine en middelgrote hotels, restaurants en gastenkamers.

De nieuwe groep wil koploper blijven op de Europese markt voor softwareoplossingen voor de hospitality-sector, door een autonome groei na te streven aangevuld met doelgerichte overnames. "Het integreren van cloud-oplossingen en commerciële activiteiten in de groep zal een absolute prioriteit zijn om de Europese expansie verder te zetten", aldus Jean-Pierre Mampaey, oprichter van Maxxton en CEO van de groep.

Ondanks de negatieve impact van Covid-19 op het wereldwijde toerisme, werkt de pandemie als een positieve katalysator op lange termijn voor de digitalisering van de operatoren, en stimuleert zij het toerisme in eigen land.

Stardekk en Maxxton, die meer dan 200 mensen tewerkstellen in de Benelux en wereldwijd, voorzien dat zij in 2021 meer dan 5.000.000 reservaties zullen beheren.

De nieuwe groep zal de belangrijkste segmenten van de toeristische sector bestrijken, zoals de vakantieparken, huurwoningen, service flats, restaurants, gastenkamers en hotels.

Show More
Back to top button
Close
Close