Alex Dossche aan de slag bij Isabel Group

De Belgische fintech Isabel meldt de benoeming van Alex Dossche, voorheen country manager van Sage Belux, tot Vice President Sales & Marketing B2B.

post-image-3

Alex Dossche zal verantwoordelijk zijn voor de verkoop en marketing van de tools van de Isabel voor de zakelijke accounts. In zijn hoedanigheid van vicepresident treedt hij ook toe tot het directiecomité van de fintech.

De voormalige country manager van Sage Belux zal bij Isabel verantwoordelijk zijn voor het op de markt brengen van de nieuwe financiële identiteitstoepassing Trulius, en de verkoop ontwikkelen van de Ponto-tools voor de automatisering van financiële stromen, SignHere voor de digitale handtekening en Isabel 6 voor toegang tot meerdere banken.

"In mijn vorige functies heb ik een softwareconsolidatie van tools voor bedrijven gezien, een trend die ook doorzet in de oplossingen die Isabel Group biedt.  Het zal mijn rol zijn om de klanten op deze reis te begeleiden en zo de ontwikkeling van hun digitale volwassenheid te versnellen", aldus Alex Dossche, nieuwe Chief Sales & Marketing bij Isabel Group.

Voordat hij bij Isabel Group kwam, was Alex Dossche Managing Director van de uitgever van boekhoudsoftware Sage voor België en Luxemburg. Een bedrijf waar hij bij kwam na de overname van DBFACT, de uitgeverij die hij 17 jaar als Managing Partner geleid heeft.

"Wij rekenen erop dat wij, dankzij Alex Dossche`s ervaring in het segment van de kleine en middelgrote bedrijven en zijn kennis van financiële processen, onze diensten verder kunnen definiëren om nauwkeuriger aan de behoeften van onze gebruikers te voldoen", voegt Jean de Crane, CEO van Isabel Group, eraan toe.

Show More
Back to top button
Close
Close