Silvie Inghels wordt Director of Partnerships bij MobieTrain

De micro-learning start-up heeft Silvie Inghels aangenomen als Director of Partnerships om de samenwerking met zijn commerciële partners te ontwikkelen.

post-image-3

Het bedrijf gebruikt een hybride verkoopmodel met directe en indirecte verkoop. Het commerciële partnernetwerk speelt dan ook een strategische rol in de internationale groei van MobieTrain. Silvie Inghels zal de ervaring die zij opgedaan heeft bij multinational SAP gebruiken om de relaties met de partners van MobieTrain uit te bouwen.

"Het is mijn rol om de synergie tussen klanten, het partnerkanaal en MobieTrain te optimaliseren. We zullen onze partners ondersteunen met meer verkoop- en marketingmiddelen en ervoor zorgen dat ze volledig vertrouwd zijn met onze software. In een tweede stap zal ik het partnernetwerk uitbreiden voor meer schaalbaarheid" , aldus de nieuwe directeur partnerschappen van het jonge bedrijf.

Het micro-learningplatform MobieTrain is nu volledig geïntegreerd in de SAP SuccessFactors-oplossing en wil daar de vruchten van plukken. Andere partners van het bedrijf zijn onder meer Speakap en Beekeeper.

Silvie Inghels begon haar carrière in sales en marketing, maar zette al snel koers naar het beheer van de distributiekanalen bij Oracle, waar ze tien jaar werkte, voordat ze overstapte naar SAP en later naar TheValueChain, partner van SAP.

Show More
Back to top button
Close
Close