Tech Data zal het merk Bang & Olufsen in Europa verdelen

Als gevolg van een nieuw partnerschap zal het distributiebedrijf zijn Europese klanten de uitgebreide cataloog producten aanbieden van het high-end audio-en videomerk Bang & Olufsen.

post-image-3

Dankzij dit partnerschap zullen de Europese klanten van Tech Data toegang hebben tot de high end audioproducten van Bang & Olufsen, met name zijn draadloze luidsprekers voor smart home-toestellen met Google Assistant aan boord.

Het partnerschapsakkoord voorziet ook dat Tech Data de verkooppunten die niet rechtstreeks gedekt zijn door het Deense merk zal bevoorraden, evenals de B2B-segmenten.

"Met dit nieuwe partnerschap kunnen onze leveranciers innovatieve en hoogwaardige smart home-toestellen aanbieden in Europa via onze uitgebreide commerciële en digital marketing capaciteiten", aldus Luc Van Huystee, Vice President Mobility and Consumer Electronics Solution bij Tech Data.

Jorge Aguiar, Vice President Bang & Olufsen Europe voegt daaraan toe: "Dankzij dit partnerschap kunnen wij genieten van de grote ervaring van Tech Data op de Europese markt voor consumentenelektronica. Het zal ons helpen om onze aanwezigheid op de multi-merk en B2B markt te versterken".

Show More
Back to top button
Close
Close