De X1 Nano is de lichtste ThinkPad™ ooit

De baanbrekende ThinkPad™ X1 Fold is nu beschikbaar voor order

post-image-3
Lenovo™ onthult vandaag de ThinkPad™ X1 Nano. Het is de lichtste ThinkPad ooit en weegt slechts 907 gram. Het is Lenovo's eerste ThinkPad gebaseerd op het Intel® Evo™ -platform en aangedreven door 11e generatie Intel® Core™ -processors. De laptop heeft een superieure snelheid en intelligentie met behoud van een uitstekende batterijduur. Daarnaast heeft het een 13-inch 2K-scherm met smalle rand en een beeldverhouding van 16:10. De vier luidsprekers en vier 360-graden microfoons verbeteren de audiovisuele mogelijkheden. Voor een meeslepende gebruikerservaring ondersteunt de X1 Nano Dolby Vision en Dolby Atmos®. State-of-the-art connectiviteit wordt geboden door wifi 6 met optionele 5G.

Lenovo kondigt ook aan dat ’s werelds eerste opvouwbare pc, de Thinkpad X1 Fold nu beschikbaar is voor order. De X1 Fold is een toppunt van innovatie en biedt een revolutionaire mix van draagbaarheid en veelzijdigheid. De laptop heeft Intel® Core™ -processors met Intel® Hybrid-technologie en Intel's Project Athena-innovatieprogramma. De nieuwe pc zal de de manier waarop je werkt, speelt, creëert en verbindt voor altijd veranderen. Met de optionele 5G - indien beschikbaar - kun je erop rekenen dat de verbindingssnelheid veiliger en geoptimaliseerd is. Met de beveiligingsfuncties van ThinkShield ben je beter beschermd. Lees meer over hoe ThinkPad X1 Fold pioniert in een nieuwe categorie: A game changing category.

Prijzen en beschikbaarheid
ThinkPad X1 Fold with Windows 10 is vanaf vandaag beschikbaar voor order voor een prijs van €4,049,-. ThinkPad X1 Nano is beschikbaar vanaf januari 2021, prijzen worden later bekend gemaakt. Bezoek http://www.lenovo.com/think/ voor meer informatie of lees het gehele Engelstalige persbericht. Lees meer.
Show More
Back to top button
Close
Close