Cisco stelt een vereenvoudigd partnerprogramma voor alsook nieuwe technologische oplossingen

Ter gelegenheid van zijn 25e "Partner Summit" kondigt het IT-bedrijf een hele reeks nieuwigheden aan. Innovatieve oplossingen om bedrijven te helpen om zich beter aan te passen aan de commerciële disrupties, en een vernieuwd programma voor het reseller channel dat simpeler en coherenter is.

post-image-3

Het bedrijf Cisco maakte gebruik van de 25e editie van zijn "Partner Summit" event om een reeks nieuwe technologische oplossingen voor te stellen en een nieuw, vereenvoudigd en uniform partnerprogramma.

Een van de belangrijkste veranderingen die van invloed zijn op de zakenpartners van het bedrijf, is het nieuwe programma om "de rol van partners bij klanten te versterken". Met andere woorden, het zal flexibeler en wendbaarder werken dan voorheen, met de consolidatie van een tiental programma`s in de komende 12-18 maanden.

Naast deze aankondiging kondigde Cisco ook de lancering aan van zijn nieuwe digitale platform "Partner Experience Platform" (PXP). Dat bevat alle tools en middelen die nodig zijn om met het bedrijf te kunnen samenwerken en zo de extra verkopen te realiseren die daarmee gepaard gaan. PXP is beschikbaar vanaf 30 november 2020.

Bovendien onthulde de IT-gigant een reeks nieuwe private en publieke cloudoplossingen om zich beter aan te passen aan bedrijfsonderbrekingen, de digitale transitie te versnellen en bedrijfsmodellen te transformeren via geautomatiseerde platforms.

De nieuwe "Intersight" en "Cisco Nexus Dashboard" oplossingen zijn ontworpen om aangestuurd te worden door real time informatie en automatisering.

Show More
Back to top button
Close
Close