Arrow Electronics behaalt een Partner Excellence

De verdeler van technologie-oplossingen ontving de NetApp "Partner Excellence Award", een prijs die zijn diensten als verdeler van het jaar bekroont. De uitreiking werd voor het eerst op virtuele wijze gehouden, gezien de huidige problemen om fysieke ontmoetingen te organiseren.

post-image-3

Arrow ontving de prijs van uitmuntendheid in de categorie "Verdeler vanhet jaar", omdat het bedrijf de kracht van het partnerschap kon aantonen.

De Partner Excellence Awards bekronen elk jaar de partners die uitmunten in hun commerciële prestaties en die aantonen dat zij een sleutelbijdrage leveren in het "NetApp Unified Partner Program" in de EMEA-regio, dankzij hun vermogen om te innoveren en een kwalitatieve dienst te leveren.

"Deze rewards willen de partners belonen die extreem moeilijke maanden achter de rug hebben en de partners erkennen die deze uitdagingen moesten aangaan", aldus Kristian Kerr, Vice President van de EMEA-partnerorganisatie van NetApp.

"Deze prijs vijf jaar achtereen winnen getuigt van het voortdurende engagement en het harde werk van onze teams en van de opmerkelijke kracht van ons partnerschap met NetApp en zijn directieteam. Het is onze strategie om nauw samen te werken met het hele ecosysteem van klanten van de keten, om hen te helpen meer zakelijke kansen te halen uit de uitstekende waardepropositie van NetApp, ”aldus Alexis Brabant, Vice President Sales EMEA voor Arrow`s Enterprise IT Solutions.

Dankzij het "Unified Partner Program" van NetApp kunnen de partners een concurrentieel voordeel behalen, hun activiteit ontwikkelen en hun winstmarge verhogen.

Show More
Back to top button
Close
Close