Nieuwe directie bij Sage Belux

Guillaume Hoffman neemt de leiding over van het bedrijf dat gespecialiseerd is in oplossingen voor bedrijfsbeheer. Met als opdracht de groei van de SaaS-activiteiten van nieuwe dynamiek te voorzien. Hij volgt hiermee Alex Dossche op.

post-image-3

De huidige crisis heeft de digitale transformatie bij de bedrijven versneld. Recente studies tonen immers aan dat die in enkele maanden pandemie een sprong van 5 jaar gemaakt hebben op het gebied van de adoptie van het digitale in het dagelijks leven. Om maar te zeggen hoe snel de markt van uitgever Sage evolueert en hoe groot de groeiopportuniteiten zijn.

"Na met het hele netwerk van Sage België overgestapt te zijn op een abonnementsmodel, is het nu belangrijk om onze strategie richting SaaS met ons netwerk een boost te geven", aldus Brieuc Courcoux, Vice-President van het KMO-segment voor Zuid-Europa bij Sage.

Het zal daarom de taak zijn van Guillaume Hoffmann om, als hoofd van Sage Belux, in te spelen op de specifieke kenmerken van een regio die hij zeer goed kent, zowel wat partners als klanten betreft.

Guillaume heeft 16 jaar ervaring bij Sage, waar hij zijn loopbaan begon als Sales Manager, om dan Commercieel Verantwoordelijke te worden van de Noord-regio, waar hij meer dan 10 jaar de commerciële strategie en de animatie van het netwerkpartners zal aansturen.

Guillaume Hoffman ging op 1 oktober aan de slag in zijn nieuwe functie, en volgt hiermee Alex Dossche op.

Show More
Back to top button
Close
Close