Kevin Isaac verantwoordelijk voor partnerrelaties bij Sophos Europe

Het cybersecuritybedrijf heeft Kevin Isaac benoemd tot Senior Vice President Sales voor de EMEA-regio. Met als missie de commerciële partners te helpen om hun beveiligingsstrategie te ontwikkelen.

post-image-3

Kevin Isaac doet zijn intrede bij Sophos als Senior Vice President Sales voor Europa, Midden-Oosten en Afrika. Hij zal zijn grote ervaring (25 jaar) op het gebied van cyberbeveiliging aanwenden voor de ontwikkeling van de beveiligingsstrategie van de commerciële partners.

Kevin biedt strategische ondersteuning aan het directieteam van Sophos en stelt zijn decennialange ervaring ter beschikking, om de partners van het bedrijf te helpen om zich beter te verdedigen tegen hardnekkige aanvallen.

"Het is een fantastische gelegenheid voor partners uit de hele wereld om gebruik te maken van onze waaier cybersecurity-oplossingen om hun klanten te beschermen - oplossingen die zich voortdurend aanpassen aan de behoeften en de steeds veranderende dreigingen", beklemtoont Michael Valentine, Chief Revenu Officer bij Sophos.

Show More
Back to top button
Close
Close