Kappa Data zal de beveiligingsoplossingen van Arcserve verdelen

De specialist in gegevensbescherming heeft met Kappa Data een akkoord afgesloten voor de distributie van zijn anti-ransomware oplossingen. De samenwerking tussen de twee bedrijven moet de resellers en hun gebruikers betere oplossingen bieden voor gegevensbescherming.

post-image-3

Arcserve, uitgever van tools voor gegevensbescherming en ter bestrijding van ransomware, heef beslist om beroep te doen op de specialist in computerbeveiliging Kappa Data voor de verdeling van zijn oplossingen voor databescherming.

Als expert in de verdeling van oplossingen voor computerbeveiliging bij het reseller channel in de Benelux, is Kappa Data nu in staat om de resellers en managed service providers een nieuwe reeks tools te bieden voor gegevensbescherming, die ransomware moeten bestrijden.

"De oplossingen van Arcserve zijn de beste uit de sector op het gebied van ransomware-preventie", aldus Patrick Casteels, Managing Partner van Kappa Data. "Vermits Arcserve een economisch model heeft dat 100% gericht is op het channel, was het logisch dat wij ons tot de juiste verdeler zouden richten", verklaart van zijn kant Mick Bradley, Vice President EMEA bij Arcserve.

Een recent onderzoek dat Arcserve uitvoerde bij bijna 2.000 gebruikers wereldwijd, toont aan dat 59% van de gebruikers het zou vermijden om zaken te doen met een organisatie die in het voorbije jaar een cyberaanval onderging.

Het is in deze context dat Arcserve zijn samenwerking met Sophos versterkt heeft om zo oplossingen te bieden om ransomware te bestrijden, die gebaseerd zijn op artificiële intelligentie in de cloud en in SaaS-modus (Arcserve Cloud Back-up voor Office 365 en Arcserve Unified Data Protection (UDP) Cloud Hybrid Secured by Sophos).

 

Show More
Back to top button
Close
Close