Arrow Electronics zal de Bitdefender-oplossingen verdelen in België

De verdeler van IT-oplossingen heeft een akkoord afgesloten om de cybersecurityoplossingen Bitdefender op de Benelux-markt te verkopen.

post-image-3

De nieuwe distributieovereenkomst met Bitdefender stelt Arrow Electronics in staat om haar gamma cybersecurityoplossingen uit te breiden met detectieproducten van de firma Bitdefender, die vooral gebruikt worden door particulieren, bedrijven en datacenters in de cloud.

"De distributieovereenkomst met Bitdefender biedt onze klanten geautomatiseerde en uniforme beveiligings- en risicoanalyseoplossingen, en wij zijn heel verheugd dat wij deze cybersecurityoplossingen van wereldklasse kunnen gebruiken in ons aanbod", aldus Mark McHale, vice-president verkoop voor Arrow`s zakelijke IT-oplossingen in Europa.

"Arrow is een strategische distributeur voor Bitdefender. Ik ben ervan overtuigd dat onze overeenkomst bedrijven in staat zal stellen betere beslissingen te nemen over cyberbeveiliging en tegelijkertijd te profiteren van de beste service die er op de markt is", zei van zijn kant Emilio Roman, vice-president EMEA bij Bitdefender.

Show More
Back to top button
Close
Close