Axis Communications herstructureert zijn directieteam

De specialist in zakelijke plossingen voor videocommunicatie meldt dat Philppe Kubbinga benoemd werd tot directeur operaties in Europa. Een beslissing die gepaard gaat met een consolidatie van de bedrijfsteams, bedoeld om de commerciële synergieën met de commerciële partners te versterken.

post-image-3

Axis Communications kondigt een herstructurering van zijn directieteam aan voor de commerciële regio `Midden-Europa`, die met name België, Luxemburg en Nederland omvat. Philippe Kubbinga, die in 2015 bij het bedrijf kwam, krijgt nu de leiding van de commerciële operaties in de regio. In zijn loopbaan heeft hij verschillende kaderfuncties uitgeoefend bij Sony Ericsson, Nokia en Microsoft. Philippe Kubbinga zal gevestigd zijn in het bijhuis van Axis in Rotterdam.

Het directieteam zal aangevuld worden om de volgende groeifase te ondersteunen en om nieuwe commerciële opportuniteiten te genereren bij het partnernetwerk van het bedrijf. "De herziening van onze organisatie zal ons dichter bij onze partners en klanten brengen om zo te profiteren van het potentieel en de groeimogelijkheden van deze markt. Het zal ook ons vermogen versterken om uitstekende dienstverlening te bieden aan onze internationale klanten ”, aldus Verena Rathjen, Vice President EMEA bij Axis.

"Wij zullen onze actie focussen op ons sterk partnernetwerk, wat ons zal toelaten om dichter bij onze eindklanten komen te staan, zodat wij beter kunnen inspelen op hun specifieke behoeften. Wij winnen trouwens terrein op de ondersteunende markten die nieuwe netwerkproducten vereisen op het gebied van audio, toegangscontrole, analyse en op het lichaam gedragen camera`s, die we in de toekomst zullen blijven ondersteunen door middel van geïntegreerde en betrouwbare oplossingen ”, aldus Philippe Kubbinga.

Edwin Roobol van zijn kant zal het managementteam van de regio versterken in de nieuwe functie van Marketing Director. Edwin zal de  strategische marketinginitiatieven aansturen en de vaardigheden van de commerciële subregio`s coördineren. Tijdens zijn 12 jaar als hoofd van de regionale directie Midden-Europa van Axis, speelde Edwin Roobol een sleutelrol in de strategie en de nieuwe initiatieven om de doelmarkten uit te breiden.

Show More
Back to top button
Close
Close