Veeam lanceert een nieuw partnerprogramma dat op zijn beste 50 resellers gebaseerd is.

De gigant in back-up oplossingen voor Cloud Data Management lanceert een nieuw partnerprogramma dat de voorwaarden van het vroegere Veeam ProPartner VASP moet verbeteren en vooral dat beste 50 resellers wil belonen. Een woordje uitleg.

post-image-3

Het nieuwe commerciële programma van Veeam, dat exclusief genoemd wordt, wil in de volgende twee jaar de best gekwalificeerde partners belonen "die hoogkwalitatieve diensten bieden en zullen meehelpen aan het beheer van data in de Cloud op de Europese markt", aldus Robert-Jan Dullaart, Channel Director Benelux.

Het bedrijf zal hiervoor nauwer samenwerken met geselecteerde partners "die een bredere waaier professionele diensten en technische implementaties aanbieden om zo de tevredenheid van de klanten te bevorderen", voegde Robert-Jan Dullaart eraan toe.

De VASP-onderscheiding werd enkel toegekend aan partners die het hoogste niveau van expertise en kennis van de Veeam-oplossingen bezitten. Nu bedrijven geconfronteerd worden met de digitale transformatie van hun business, is de vraag naar IT-expertise nog nooit zo groot geweest.

Gezien dit feit zullen de geselecteerde VASP in het kader van dit nieuwe programma genieten van "exclusieve toegang tot middelen en tools, en ook tot experten van Veeam die hen professioneel advies geven over de validatie van projecten, over architectuur en review van ontwerp".

Bovendien, zo zegt het bedrijf "zullen de VASP genieten van een grotere zichtbaarheid bij de klanten van Veeam die op zoek zijn naar services partners en zullen zij de kans krijgen op speciale opleidingen zoals gratis VMCE-cursussen op basis van een minimum aantal afspraken  per semester voor het leveren van diensten".

Veeam zal daarom samenwerken met zijn VASP-community, evenals met zijn bredere ecosysteem van partners, om dit doel te helpen bereiken.  "De beste 50 partners beantwoorden allen aan verplichte vereisten op het gebied van technische expertise en Veeam certificeringen, de aanwezigheid van personeel dat gespecialiseerd is in de professionele diensten en een historiek van geslaagde implementaties van Veeam", vervolgt Robert-Jan Dullaart.

Aan elke VASP zal dus een speciale  technische Veeam-verantwoordelijke toegewezen worden die hem moet helpen om de nodige vaardigheden en capaciteiten te onderhouden.

Het bedrijf Veeam, opgericht in 2006 door de Russische ondernemers Ratmir Timashev en Andrei Baronov, werd een jaar geleden overgenomen door Insight Partners voor het bedrag van 5 miljard dollar.

Meer inforamtie over het Veeam ProPartner-programma voor de VASP: https://propartner.veeam.com/vasp

Om een plaatselijke VASP te vinden, bezoek de site:  https://www.veeam.com/find-a-veeam-accredited-service-partner.html

Show More
Back to top button
Close
Close