NRB en Prodata Systems slaan de handen ineen

De Belgische leverancier van ICT-services NRB en zijn partner Prodata Systems melden dat zij gaan samenwerken. Dit moet de beide bedrijven toelaten om hun respectievelijke klantenportfolio`s te versterken en beroep te doen op specifieke IT-vaardigheden op het gebied van cybersecurity en het beheer van datacenters.

post-image-3

Het bedrijf Prodata Systems, waarvan de kantoren in Zaventem gevestigd zijn, is specialist in de implementatie en het onderhoud van netwerkoplossingen, het on-site beheer van datacenters en cyberbeveiliging van gegevens. Domeinen waar er "een grote vraag" bestaat, zo bevestigt het bedrijf.

Het is actief in de private en publieke sector (Federale Politie, Ministerie van Defensie, NMBS, Brussels Airport, de CHIREC-hospitalen, AG Insurance & P&V) en heeft een jaarlijks omzetcijfer van 26 miljoen euro - dat in 2019 met 25% gestegen is. Prodata Systems heeft ook een sterke positie op de markt van de digitalisering van operatiekamers van hospitalen.

"Toto onze klanten uit deze sector behoren AZ Herentals, Algemeen Stedelijk Ziekenhuis van Aalst, de ZNA-hospitalen van Antwerpen, CHU Dinant-Godinnen en het hospitaal CHwapi in Doornik", stipt Bart Carbone aan, die CEO blijft van Prodata Systems.

"De samenwerking met Prodata Systems moet onze waaier diensten en ons cliënteel uitbreiden, en tegelijk ook onze geografische dekking", zegt van zijn kant Pascal Laffineur, Chief Executive Officer van de NRB-groep.

Show More
Back to top button
Close
Close