Exact neemt de afdeling Benelux Bedrijfssoftware van Unit4 over

De uitgever van zakelijke software meldt dat hij "Unit4" overgenomen heeft, waartoe de boekhoud- en facturatiesoftware Unit4 Venice behoort. De commerciële afdeling van Unit4 bedient de markten van accountants, KMO en grote bedrijven in Nederland en België.

post-image-3

Met deze nieuwe overname kunnen de twee grote Nederlandse speler in managementsoftware de handen ineenslaan. De overname moet weliswaar nog goedgekeurd worden door de antitrust-autoriteiten

De expertise van het bedrijf Unit4 Bedrijfssoftware moet de waaier producten van Exact versterken, dat nu verrijkt wordt met een pakket financiële en HR-software. In België zal de boekhoudsoftware "Venice" eveneens het aanbod van Exact verrijken.

Unit4 Bedrijfssoftware stelt vandaag 268 personeelsleden tewerk, verspreid over kantoren in België (Brugge) en Nederland (Utrecht, Sliedrecht, Barendrecht, Hengelo).

"Deze overname kadert in de groeistrategie van Exact, die organische groei wil combineren met de integratie van de verworven producten", stipt Phill Robinson aan, CEO van Exact.

Show More
Back to top button
Close
Close