Nieuwe directie bij BKM, IT-filiaal van Orange Belgium

Rigo Gielen wordt Managing Director bij BKM, de B2B IT-integrator die in 2019 overgenomen werd door Orange Belgium.

post-image-3

Rigo Gielen startte zijn loopbaan in 2002 in het domein van Purchasing & Finance Controlling bij Dalkia Belux (onderdeel van de Veolia-groep). In 2007 vervoegt hij Mobistar, waar hij belast wordt met het beheer van de transformatie van de distributiekanalen, zowel B2C als B2B.

Vooraleer hij de teugels van het bedrijf overnam, was Rigo "Director Business Sales & Affiliates" bij Orange, in combinatie met zijn functie als "Chief Financial Officer" bij BKM sinds de overname ervan door Orange Belgium.

"Dankzij de combinatie van het connectiviteitsnetwerk van Orange Belgium en het ICT-netwerk van BKM zullen de klanten van de twee bedrijven kunnen genieten van een one-stop-shop ecosysteem", aldus Rigo Gielen, de nieuwe Managing Director bij BKM.

Het bedrijf Orange Belgium herinnert er hierbij aan dat het via zijn BKM-filiaal ICT-oplossingen biedt in vier aparte expertisedomeinen: unified & collaborative communications (UCC) oplossingen, IT- en beveiligingsoplossingen, document- en beeldoplossingen, en connectiviteitsoplossingen.

BKM is bovendien een pionier op het gebied van UCC-oplossingen in de cloud.

Show More
Back to top button
Close
Close