Arrow Electronics biedt NetApp-opleidingen aan in België

De provider van IT-oplossingen heeft zijn aanbod aan technische NetApp-opleidingen uitgebreid met certificeringen voor de cloud, data en convergente infrastructuren. Cursussen die flexibel georganiseerd zijn, zowel in een klaslokaal als online.

post-image-3

De wereldwijde leverancier van IT-technologieën Arrow Electronics meldt dat hij voortaan officiële NetApp-opleidingen zal aanbieden in België en Nederland. Het bedrijf wordt hiermee een geaggregeerde opleidingspartner die volledig gecertificeerde programma`s aanbiedt aan IT-professionals in België, die hiermee "hun technische vaardigheden kunnen verbreden en een certificering kunnen behalen als architect, beheerder of ingenieur voor het uitrollen van de hybride NetApp-cloud".

Het aanbod omvat een panel opleidingen in IT-beveiliging, gegevensopslag, virtualisering en technologieën voor IT in de cloud, gegeven door wereldwijde IT-leveranciers. De deelnemers kunnen de cursussen in een leslokaal volgen of online, en kunnen het programma, de onderwijsmethodologie en het rooster kiezen dat hen het beste past.

"Met de uitbreiding van het aanbod aan NetApp-opleidingen versterkt Arrow de waarde die het zijn intermediaire klanten en hun eindklanten aanbiedt. In tal van landen is Arrow de enige verdeler die zowel de NetApp-oplossingen aanbiedt als hun officiële opleidingsdiensten", zo verklaart Jacques Assant, directeur commerciële ontwikkeling voor de IT-bedrijfsoplossingen van Arrow in de EMEA-regio.

Show More
Back to top button
Close
Close