Axis Communications stimuleert zijn partnernetwerk met het "Back on Track" programma

De specialist in oplossingen voor netwerkcamera`s heeft een nieuw programma voorgesteld dat bestemd is voor zijn commerciële partners. Het programma, dat de naam "Back on Track" meekreeg, wil geautoriseerde resellers in de Benelux helpen om beter te kunnen reageren op de economische gevolgen van de wereldwijde pandemie.

post-image-3

Het Zweedse bedrijf Axis wil laten weten dat het groot belang hecht aan zijn resellernetwerk in de Benelux. Deze commerciële samenwerking wordt nu concreet gemaakt met een nieuw partnerprogramma dat de resellers, systeemintegratoren en installateurs beter wil ondersteunen bij de verkoop van Axis-oplossingen.

De leden van het partnerprogramma kunnen tot einde 2020 genieten van de mogelijkheid om hogere winstmarges te behalen, van een volledigere waaier producten, van een opleiding tot het "Axis Communications Academy" programma, van technische ondersteunging en van toegang tot het Axis partnernetwerk dat bestaat uit softwareontwikkelaars, technologieleverancier en consultants.

Het bedrijf beklemtoont verder dat het "Back on Track" programma zich specifiek focust op geautoriseerde partners, en op de verkoop van end-to-end monitoringoplossingen van Axis

Show More
Back to top button
Close
Close