Dell Technologies: Rola Dagher aan het stuur bij het resellers channel

De computerreus meldt de benoeming van Rola Dagher tot Global Channel Chief  van het Amerikaanse bedrijf. De distributiestrategie zal voortaan afgestemd worden op de Noord-Amerikaanse verkopen.

post-image-3

Rola Dagher zal de "channel" strategie van Dell Technologies vanaf 7 september eerstkomend leiden, onder de directie van Bill Scannell, de huidige President Global Sales & Client Operations. Na drie jaar voorzitster van Cisco Systems Canada geweest te zijn, volgt Rola Dagher nu Joyce Mullen op, die 21 jaar lang bij het bedrijf werkte.

De nieuwe voorzitster van de "reseller channel" afdeling oefende voorheen commerciële en leidinggevende functies uit bij Enterprise & Infrastructure Solutions van Dell Technologies.

De strategie van de channel verkopen bij het bedrijf wordt voortaan afgestemd op de Noord-Amerikaanse en internationale verkopen van Dell. Het zal de opdracht van het nieuwe hoofd van de afdeling wereldwijde channel verkopen zijn om te "luisteren, leren en de strategie aan te sturen, maar hand in hand met onze partners, om de bedrijven naar nieuwe successen te gidsen", aldus de verheugde nieuwkomer. Volgens het bedrijf "werd het partnerprogramma van Dell Technologies bedacht om eenvoudig en rendabel te zijn".

En daarom coördineert het bedrijf de channel teams met de sales teams in elke regio van de wereld, om zo het engagement van de partners meer in de verf te zetten.

Show More
Back to top button
Close
Close