Zyxel Networks lanceert een online opleiding voor netwerkexperten

De digitale transformatie, nieuwe netwerkstandaards en het huidig bedrijfsklimaat zetten de netwerkspecialisten onder druk. Om hen te helpen lanceert Zyxel Network een nieuw online leerplatform: de Zyxel Campus Academy.

post-image-3

De basismodules van de "Zyxel Campus Academy" opleiding dekken zowel beveiliging op niveau 1, draadloze netwerken naast basisvaardigheden op het gebied van het domein. Zij zijn allemaal beschikbaar in de vorm van video`s met begeleidende e-books, gevolgd door een korte quiz en een certificeringsexamen.

Deze modules bieden, volgens het bedrijf, "een stap voor stap training in ondersteuning op afstand en beheer van clientapparaten via Nebula, aangevuld met standaard beveiligingstechnologieën, praktische toepassingsvoorbeelden en scenario`s voor oplossingen". Gecertificeerde netwerkspecialisten kunnen vervolgens hun nieuw verworven vaardigheden gebruiken om hun bedrijf te laten groeien en de best mogelijke klantervaring te bieden.

"De traditionele opleidingssessies ter plekke kunnen de resellers veel tijd en geld kosten, en die zijn niet flexibel noch gemakkelijk om te beheren. Terwijl de nieuwe online Zyxel Campus Academy 24 uur op 24, 7 dagen op 7, ter beschikking staat van de resellers, waar en wanneer het hen past", zo past Peter van der Putten samen, Channel Manager bij Zyxel Benelux.

De Campus Academy is momenteel enkel in het Engels en Duits beschikbaar. Andere Europese talen, waaronder Italiaans, Frans en Spaans, volgen later dit jaar. Een korting van meer dan 50% is beschikbaar voor de "Zyxel Ally Partners" resellers.

https://academy.zyxel.eu

Show More
Back to top button
Close
Close