Check Point stelt zijn nieuw distributieprogramma voor

De provider van cybersecurity-oplossingen lanceert zijn nieuwe "Check Point Distribution Marketplace" programma in samenwerking met Arrow Electronics. Doel: de partners helpen om nieuwe klanten en sectoren te bereiken dankzij de geavanceerde beveiligingsoplossingen van Check Point.

post-image-3

Het nieuwe programma biedt daarom een marketingondersteuning aan de partners, naast flexibele modellen voor financiering en verbruik, waarbij het gebaseerd is op het Check Point Partner Growth Program dat in januari gelanceerd werd om het resellers kanaal te versnellen en verder te ontwikkelen.

"De klanten gebruiken steeds vaker marktplaatsen in de cloud om onmiddellijk toegang te hebben tot oplossingen en verbruiksmodellen die aanpasbaar zijn aan de behoeften van hun bedrijf", aldus het bedrijf.

De resellers hebben ook een nieuwe aanpak nodig om nieuwe klantensegmenten te bereiken voor de oplossingen in de cloud. Het is om een antwoord te geven op deze doelstellingen dat het bedrijf in Europa is gaan samenwerken met Arrow, om zijn channel toe te laten om aan hun klanten betere veiligheidsoplossingen in de cloud aan te bieden.

"De distributiemarktplaatsen vormen een essentiële groeimotor voor de partners omwille van hun omvang, hun bereik en het gemak om zaken te doen met een bredere scala aan klanten", zo verklaarde Larry Walsh, CEO van The 2112 Group, een onderzoeks- en strategiebureau rond distributiekanalen. Met zijn nieuwe Distribution Marketplace Program  zou Check Point in staat moeten zijn om zijn aanwezigheid op de markt te verbreden in het cybersecurity marktsegment.

ArrowSphere, een van de eerste oplossingen die beschikbaar zijn in het kader van het Distribution Marketplace Program, is een uniek platform van Arrow voor de aankoop, bevoorrading, integratie en het beheer van oplossingen en diensten in de cloud, evenals voor een wereldwijd geaggregeerde facturatie. Check Point zal een van de eerste beveiligingspartners zijn om vanaf begin september in ArrowSphere geïntegreerd te worden.

Show More
Back to top button
Close
Close