Stijn De Beuckelaer neemt de leiding van SAP België en Luxemburg over  

  Als nieuw algemeen directeur van SAB België en Luxemburg zal Stijn De Beuckelaer ook de functie uitoefenen van algemeen directeur verkoop en commerciële partners voor de Noord-EMEA regio. Hij volgt Alain Georgy op.  

post-image-3

 

Stijn staat sinds 1 juli jongstleden aan het hoofd van SAP BeLux (300 werknemers). Tot die datum was hij algemeen directeur verkoop en focuste hij zich op de groei van het bedrijf in het segment verkoop via partners, en op de ondersteuning van de partners op het gebied van innovaties. Als algemeen directeur zal Stijn verantwoordelijk zijn voor alle activiteiten van het bedrijf in België en Luxemburg.

"Mijn voornaamste prioriteit zal de consolidatie en uitbreiding van die positie zijn, maar ook om SAP te positioneren als een geavanceerde innovator met cloud-, platform- en ontwikkeloplossingen", aldus Stijn De Beuckelaer.

Stijn mag bogen op 20 jaar ervaring bij SAP, waar hij het "General Business" team tot voor kort geleid heeft. Daarvoor leidde hij de organisatie Digital Business Services in België en Luxemburg, waarbij hij toezicht hield op de adviesdiensten, de premium verplichtingen, het leveren in de cloud en ontwikkeling op maat.

 

Show More
Back to top button
Close
Close