DexMach bekroond tot Microsoft Belgium Partner of the Year 2020

De specialist in cloud-oplossingen werd vereerd met de "Microsoft Belgium Partner of the Year Award 2020". Een prijs die partners bekroont die zich onderscheiden bij het uitrollen van op Microsoft-technologie gebaseerde oplossingen voor de klant.

post-image-3

"Na een uitzonderlijk jaar, met onze certificeringen als Azure Expert MSP en Advanced Specializations, is deze award de kers op de taart", aldus een blije Kurt Van Hoecke, CEO van DexMach.

"Deze partners blinken uit in uitmuntendheid, door efficiënte oplossingen aan te bieden die een antwoord bieden op de complexe uitdagingen waarmee bedrijven uit de hele wereld geconfronteerd worden", verklaarde van haar kant Gavriella Schuster, corporate vice president, One Commercial Partner bij Microsoft.

Volgens Erik Kerkhofs, One Commercial Partner Director bij Microsoft BeLux, wordt de award gerechtvaardigd door "de grondige expertise van DexMach in cloud-technologie, gecombineerd met een voortdurende wens naar automatisering. De dynamische en schaalbare aanpak van het bedrijf bewijst dat grootte niet echt belangrijk is, en dat het de technologische expertise en de klantgerichtheid zijn die het verschil maken".

De Microsoft Partner of the Year Awards bekronen elk jaar de partners van Microsoft die in het voorbije jaar op Microsoft-technologie gebaseerde  oplossingen ontwikkeld en aangeboden hebben. De awards waren in verschillende categorieën ingedeeld, met laureaten die geselecteerd werden uit meer dan 3.300 nominaties, afkomstig uit meer dan 100 landen uit de hele wereld.

Show More
Back to top button
Close
Close