ALSO opent zijn nieuw getrouwheidsprogramma voor de partners in België

ALSO, verdeler van IT-producten, heeft een nieuw getrouwheidsprogramma voorgesteld voor zijn commerciële partners in de Benelux. Hiermee kunnen reseller bonuspunten verdienen die zij kunnen inruilen in de Bonus Club-winkel.

post-image-3

Het Bonus Club-getrouwheidsprogramma van de IT-verdeler is voortaan beschikbaar in Nederland en België. Wanneer resellers producten aankopen bij ALSO kunnen zij bonuspunten verdienen, die zij kunnen ruilen tegen geschenken in de Bonus Club-winkel van ALSO die meer dan 1200 verschillende artikels bevat.

De online winkel en website van de verdeler geven toegang tot promo-artikels naast informatie over het aantal bonuspunten dat de resellers kunnen verdienen met hun aankoop.

"Met dit nieuwe getrouwheidsprogramma willen wij onze klanten bedanken voor het vertrouwen dat zij in ons als partner stellen", aldus Bas Janssen, Chief Customer Officer van ALSO Benelux.

Inschrijving op het programma is gratis; men kan de bonuspunten meteen inwisselen of opsparen voor geschenken van grotere waarde.

"Wij blijven aan dit programma werken, en bieden altijd nieuwe interessante promoties aan om de relatie met onze resellers te versterken", aldus nog Bas Janssen.

Show More
Back to top button
Close
Close