De Intracto-groep krijgt een e-commerce specialist in handen

De Belgische IT-groep meldt dat hij het Nederlandse agentschap Isaac overgenomen heeft, specialist in e-commerceprojecten. Een strategische operatie waarmee Intracto grote ervaring in huis haalt in de ontwikkeling van Java-, PHP- en Magento-platformen.

post-image-3

De groeistrategie van de Intracto-groep komt in een nieuw stadium met de overname van het Nederlandse digitaal agentschap Isaac.  Diens team van 110 experts bedient vooral klanten in de handel en financiële sector, waaronder bedrijven zoals Signify, De Mandemakers Groep, Ingenico en verschillende banken.

Het agentschap, dat in Nederland door Emerce  verkozen werd tot het beste full service digitaal agentschap, streeft een principieel doel na: de complexiteit omvormen tot rendabiliteit, terwijl het ook zijn diensten in heel West-Europa wil aanbieden.

De overname van het agentschap door de Intracto-groep laat die laatste ook toe om zijn technologische en commerciële positie in het e-commerce segment uit te breiden op de Nederlandse markt, dankzij de expertise van een team met grote ervaring in onder andere de computertalen Java, PHP en Magento op het gebied van commerce en finance.

De slogan van het Nederlands agentschap heeft onmiddellijk de baas van Intracto verleid: "We turn .complexity into profitability!". "Dat is exact zoals wij onze klanten benaderen. Zelfs bij de meest complexe vragen", aldus Pieter Janssens, CEO van de Intracto-groep.

Show More
Back to top button
Close
Close